logo-belma-web (1)
Obiectivul nostru este sa oferim produse de o calitate ireprosabila, prin deschidere catre inovatie, profesionalism si bun gust!

BELMA CORPORATION IMPEX SRL a fost infiintata in 2008, suntem unul dintre cei mai puternici importatori si distribuitori de plastic avand un portofoliu impresionant de produse orientate catre client. Preturile noastre sunt atractive, Calitatea si accesibilitatea sunt criteriile definitorii ale politicii noastre. Oferta noastra contine masa plastice, produse de uz casnic, articole de menaj, recipiente plastic, cutii plastic, cutie alimente plastic, AQUA MAT, musamale fete de masa, covor baie, MESE DE CALCAT, USCATORI DE HAINE, ARTICOLE DIN STICLA etc. Cele 4000 de produse de catalog sunt atent selectionate si se adreseaza consumatorilor ce au nevoie de produse UZ CASNIC pentru baie, bucatarie, curatenie, casa si gradinarit.
Obiectivul nostru este sa oferim produse de o calitate ireprosabila, prin deschidere catre inovatie, profesionalism si bun gust!

 • Georgiana Păduraru
  Apreciez promptitudinea, seriozitatea și implicarea de care a dat dovadă echipa. Recomand!
  Georgiana Păduraru
 • Teodora Vlase
  Recomand cu tot dragul! Echipă serioasă,servicii impecabile,timpul de executarea comenzii destul de rapid iar prețurile bune. Mă declar un client extrem de mulțumit!
  Teodora Vlase
 • Leonard Marinescu
  Foarte receptivi, vin cu solutii si propuneri pentru rezolvarea situatiilor aparute. Respecta termenele de productie si livrare.
  Leonard Marinescu
 • Voinea Leonard
  Recomand cu drag. Oameni seriosi si punctuali. Stiu ce au de făcut si fac totul cum trebuie. Mulțumesc.
  Voinea Leonard
 • Alex Dobre
  Oameni profesionisti care respecta termenele de livrare, raspund rapid la orice solicitare si lucreaza foarte curat. Recomand cu incredere!
  Alex Dobre
 • Ana Dinu-Cristinescu
  Promtitudine in livrarea comenzilor! Seriozitate si implicare maxima!
  Ana Dinu-Cristinescu